Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, super cenach i promocjach
Nóż Santoku - profesjonalny nóż kuchenny kuty o długości ostrza 18cm, przeznaczony do siekania i krojenia najrozmaitszych produktów spożywczych. Ostrze posiada kształt charakterystyczny i typowy dla japońskich noży o tym przeznaczeniu. Znajdujace się po obu stronach ostrza rzędy nacięć eliminują powstające w czasie krojenia opory tarcia, czyniąc krojenie znacznie lżejszym i łatwiejszym. Kuty z jednego kawałka stali chromowo-molibdenowo-wanadowej, nóż santoku posiada laserowo kontrolowany kształt, zapewniajacy jego ergonomikę i doskonałe wyważenie. Trwały, solidnie wykonany i ręcznie, porządnie naostrzony. Rączki nitowane z polimeru nowej generacji POM, zapewniające swoim kształtem i wykończeniem wyjatkowy komfort użytkowy. Odporne na niszczące działanie czynników mechanicznych, termicznych i chemicznych. Bezpieczne dla człowieka i w kontakcie z żywnością. Comfort line to linia noży sprawdzona w każdej profesjonalnej i amatorskiej kuchni.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.