Nóż do chleba - kuty z jednego kawałka nierdzewnej stali chromowo-molibdenowo-wanadowej o długości ostrza 23cm. Ostrze noża posiada charakterystyczne ząbki, co czyni z noża do pieczywa skuteczne narzędzie także w przypadku krojenia chleba swieżego. Laserowo kontrolowana geometria, zapewniająca doskonałe wyważenie noża. Solidne, perfekcyjne wykończenie i staranne, ręczne naostrzenie. Te noże są ostre i trwałe. Rączki wykonane ze szlachetnego drewna zostały starannie wyprofilowane, doskonale leżą w dłoni, są estetyczne i naturalne w dotyku.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.