Nóż kuchenny - kuty z jednego kawałka nierdzewnej stali chromowo-molibdenowo-wanadowej. Przeznaczony do krojenia wędlin i szynki. Ostrze posiada obustronnie wykonane, charakterystyczne dla noży japońskich, nacięcia redukujące opory tarcia podczas krojenia i znacznie je ułatwiające. W krojenie wkładamy o połowę mniej siły w stosunku do normalnego noża. Laserowo kontrolowana geometria, zapewnia doskonałe wyważenie noża, a solidne, perfekcyjne wykończenie i staranne, ręczne naostrzenie czynią zeń wielce użyteczny produkt w kuchni. Noże do szynki są ostre, trwałe i nadają się do bezproblemowego krojenia wszystkich produktów spożywczych. Rączki wykonane ze szlachetnego drewna zostały dokładnie wyprofilowane, doskonale leżą w dłoni, są estetyczne i naturalne w dotyku.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.